Förbättra din presentation  

Möt dina blivande elever på Korkort.nu

Det finns mycket som påverkar när en elev ska välja trafikutbildare. Vissa går på tips från vänner, andra tar den som ligger bäst till geografiskt och andra tar sig tid att titta igenom utbudet som finns i deras närhet.

Ett sätt är att söka bland STR-anslutna trafikutbildare här på Korkort.nu. Har du sett över din presentation på sistone? Om inte, då är det dags!

hittautbildare2

7 STEG TILL ATT PRESENTERA DIG

Så ser du över dina uppgifter på Korkort.nu

1. Logga in på STR.se

Logga in på ditt personliga konto på str.se. På Min sida klickar du dig vidare till UPPGIFTER.

2. Uppdatera uppgifter

Se till att alla aktuella uppgifter finns med här. Fyll i adressen till din hemsida, telefonnummer och e-post om dessa skulle saknas.
Hemsidan fyller du i på följande sätt:

3. Kontrollera dina orter

Kontrollera också att rutan Sökort är ifylld för att säkerställa att din trafikskola dyker upp i sökningar på orten. Här finns möjlighet att ange tre unika sökorter, trafikskolan har kanske verksamhet på flera orter och vill bli sökbar på alla. Ange endast en sökort i varje fält!

4. Se över presentationen

Se över din trafikskolas presentation i rutan Övrig text.

5. Vilka utbildningar erbjuds?

Klicka nu på fliken UTBILDNINGAR & TJÄNSTER.

Har du fyllt i allt som din trafikskola erbjuder? Ta en titt under fliken UTBILDNINGAR & TJÄNSTER och se till så att inget saknas. Här kan du ange vilka utbildningar och kurser du erbjuder och mängder med övriga tjänster som exempelvis simulator, syntest, utbildning på olika språk eller extra teoristöd. Du kan också ange om du har miljöfordon, erbjuder e-handel, CSN och mycket mer.

utildningartjanster_presentation_2

6. Gör skillnad med bilder

Sista steget är att se över dina BILDER. Här har du möjlighet att ladda upp två bilder, exempelvis en bild och en logga. En snygg bild och din logga på presentationssidan kan verkligen göra skillnaden i att ge ett gott intryck av din trafikskola och locka till besök på hemsidan. (Har du inte laddat upp några bilder tidigare finns en generisk bild och STR:s logga här istället.)

Tänk på detta när du laddar upp bilder:

De två bilderna måste laddas upp i fasta format. Om de laddas upp i fel format kommer resultatet att bli en förvrängd bild. Inte så snyggt! Fasta format innebär att förhållandet mellan bredd och höjd måste ha fasta proportioner.

  • Bild 1 har förhållandet 1:1. Alltså ska bilden vara lika bred som den är hög. Exempelvis 500x500 pixlar. Det innebär att bilden kan behöva fyllas ut med vita eller genomskinliga partier.

  • Bild 2 har förhållandet 16:9. En sådan bild kan till exempel vara i storlek 1600x900 eller 960x540 pixlar för att få rätt proportioner. En liggande bild med mobilen är ofta i detta formatet.

7. Lägg in dina medarbetare

Alla som arbetar på trafikskolan och deras kontaktuppgifter kommer inte att vara synliga i din presentation, men när du ändå är här kan du se över att alla som ska vara med är det! Lägg in allas e-postadresser så säkerställer du att alla anställda på din trafikskola får ta del av STR:s nyhetsbrev, ges automatisk tillgång till STR.se, medlemsartiklar samt plattformen Möts & Lär.

Obs! Det är bara du som är företagets utsedda STR-representant som kan göra företagsjusteringar som standard, men det går att delegera denna behörigheten till annan ansvarig, kontakta STR så hjälper vi er med detta.

Lycka till!

 


Behöver du hjälp med detta kan du vända dig till vår samarbetspartner Identitet på [email protected]. De kan hjälpa dig med både bilder och texter som säljer in din trafikskola på bästa sätt. Identitet kan även hjälpa dig med nya hemsidor, sökmotoroptimering (SEO) och övrig marknadsföring.