Hur kommer jag igång?

Hur går köpet till? När laddar jag ner appen Körkortsboken? 

Vi går genom, steg för steg, hur du kommer i gång med Körkortsboken. Ladda ner appen, skapa ett konto, testa den i 48 h gratis, köp sen ditt teorimaterial på korkort.nu. Strax är du i gång med din körkortsteori.

Steg 1: Ladda ner appen

Börja med att leta upp Körkortsboken i App Store eller Google Play. 

Steg 2: Skapa ett konto

Första gången du ska logga in i Körkortsboken så behöver du skapa ett konto. Det gör du genom att skriva in din mejladress och trycka på "Logga in". Då känner systemet av att du inte har ett konto.

Följ sen alla stegen och fyll i den information som behövs. 

Steg 3: Välj behörighet

Tryck på knappen "Välj ny utbildning" och välj den behörighet som du vill studera körkortsteori för.

Vi har körkortsteori för Personbil (svenska och engelska), Moped, MC, Lastbil, Buss och Personbil med släp. 

Steg 3: Har du en värdekod?

Har du köpt en värdekod via din trafikskola? Eller har du fått en värdekod som present av någon? Då matar du in den längst ner på den här sidan genom att trycka på knappen "Värdekod". Du väljer alltså inte själv behörighet innan, utan den värdekod som du köpt/fått har redan en bestämd behörighet och period. 

Mata in värdekoden och tryck på "Aktivera kod". Inom kort kommer behörigheten att vara aktiverat på ditt konto.

Steg 4: Testa gratis i 48 h och köp sen tillgång till teorin

Efter att du har aktiverat en behörighet så får du testa den gratis i 48 h. Efter det så behöver du köpa till en period av körkortsteorin. Det gör du här på korkort.nu och där väljer du också hur lång tid du vill ha tillgång till materialet - 1, 3, 6 eller 12 månader. 

Det är inget abonnemang, så efter avslutad period så behöver du köpa ytterligare en period om du vill ha längre tillgång till teorin.

Köp till en period här!

Steg 5: Plugga teorin

Nu är det bara att plugga på! Läs, Öva, Svara på frågor och gör tester för att stämma av din kunskap.

Lycka till på vägen mot körkortet! 

Ladda ner Körkortsboken och testa den gratis i 48 h!

Plugga på dina villkor!

Plugga när du vill, vart du vill och som du vill! Du kan välja helt själv hur du vill plugga – genom att läsa, öva eller svara på frågor.

 

Varierat innehåll!

Vi har 100-tals interaktiva övningar och filmer och varvar fakta och teori med bilder, filmer och illustrationer för att du enkelt ska se och förstå körkortsteorin.

 

Följ din framfart och ha koll!

Inne i Körkortsboken kan du smidigt följa dina kliv i resan mot körkortet under fliken “Framsteg”. Och för varje teoriavsnitt i Körkortsboken kan du svara på frågor kopplade till just det avsnittet. Du får direkt respons på dina svar och får en översikt över besvarade frågor samt om du har svarat rätt eller fel.

Den officiella appen från STR

Granskat av trafiklärare

Allt du behöver för att klara teoriprovet

Klara provet-garanti – klarar du inte teoriprovet förlänger vi din period kostnadsfritt i 2 månader

Plugga som du vill - läs, öva eller svara!

1 000-tals frågor för bil, lastbil, mc och moped

Varierat innehåll - filmer, illustrationer, texter och bilder

Hela din körkortsutbildning – allt på en plats! (Moped, MC, Bil, BE, Lastbil, Buss)

Teorimaterialet för personbil (B-körkort) finns på både svenska och engelska

Hur fungerar det inne i Körkortsboken?

3 sätt att plugga teori

Du kan plugga körkortsteorin på tre sätt under Läsa, Öva och Svara. Du väljer själv vilken väg du vill gå och i vilken ordning du gör det. Det är inte ett måste att gå igenom allt material, men ju mer kunskap du har desto säkrare kommer du känna dig när det är dags att skriva teoriprov.

book-open-rectangle

Läsa

Här finns allt du behöver veta om körkortsteorin presenterad i text och bild.

puzzle-piece-rectangle

Öva

Varva läsningen hur du vill genom att göra övningar och titta på filmer. Det gör plugget varierat, roligare med bättre förståelse.

comments-question-check-rectangle

Svara

Svara på frågor kan du göra både för att lära dig och mäta din kunskap. Instuderingsfrågorna är väldigt lika "riktiga" testfrågor, men här får du direkt veta om du svarat rätt eller fel med förklaring.

Funktioner i Körkortsboken

Test

Du kan göra snabbtester eller mer omfattande tester. Välj att testa dig inom ett ämne eller i blandade ämnen. Ta all din tid eller sätt en tidsbegränsning. Du bestämmer! Alla rätta svar bygger på din kunskapsnivå under Framsteg.

När du uppnått en kunskapsnivå på 75% i samtliga ämnen är du redo för sluttesterna. Frågorna här är unika och testerna är utformade precis som Trafikverkets teoriprov.

Min förarutbildning

En STR-ansluten trafikutbildare hjälper dig att ta fram en tidsplan och ett upplägg anpassat för just dig. Planen - som innehåller både teoretiska och praktiska delar - är noga framtagen för att du ska nå ditt mål.

Framsteg

Här kan du följa dina framsteg och se när du närmar dig mål. Dina framsteg mäts i faktisk kunskap och inte hur stor del av materialet du har gått igenom. Det är korrekta svar på frågorna i Svara och Testa som höjer din kunskapsnivå från 0 till 100%.