Gör rätt val

– så hittar du din trafikskola!

Att ta körkort eller förarbevis med hjälp av en trafikskola är en effektiv väg till både godkänt körprov och teoriprov. Via STR får du en erfaren och seriös trafikskola som vet vad som krävs för att bli en skicklig förare och har pedagogisk kunskap för att utbilda dig på bästa sätt. Detta i kombination med STR:s utbildningsmaterial ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din utbildning. Fundera igenom vad som är viktigt för dig och gör rätt val.

Tryggt val med trafikskola

Vill du gå en intensivutbildning? Vill du övningsköra mycket privat? Pluggar du helst teorin digitalt? Hur ser körskolans krav ut för att få en tid till uppkörning? Innan du bestämmer dig för vilken trafikutbildare du vill skriva in dig hos – jämför erbjudanden, upplägg och fundera igenom vad som är viktigt för dig. Med en STR-ansluten trafikskola får du en kunnig, engagerad och pedagogisk trafiklärare som är med dig på alla steg genom utbildningen. Dessutom har du full koll på alla tillstånd, intyg och regler som krävs under utbildningen, körskolan hjälper dig med det.


Större framgång med hjälp av samverkan

Har du hört talas om synergieffekten? Det är när summan av delarna blir större än när man bara lägger samman dem. Det låter kanske krångligt men det är just en av fördelarna med att välja en STR-ansluten trafikskola. Det är också det som händer när du pluggar med studiematerial från STR, övningskör med en trafikskola som har STR:s kunnande i ryggen och följer den utbildningsplan som STR har tagit fram. När alla dessa delar får samverka i din körkortsutbildning skapas förutsättningarna för att du ska få den mest effektiva utbildningen –  och körkortet i din hand så snabbt som möjligt.


Trafikskola är rakaste vägen till körkortet

Visste du att elever som valt körskola och trafikskola i högre grad klarar körkortsprov? Nu visar statistik att elever som har tagit sin körkortsutbildning genom trafikskola i högre grad klarar sitt körkortsprov – både första gången och även i de fall där det handlar om omprov. Kunskap, erfarenhet och pedagogiska metoder har betydelse vid körkort- och förarbevisutbildning – hos en STR-ansluten trafikskola ingår allt det. Här kan du läsa mer om Trafikverkets siffror.

 

Alla skäl till att du ska välja STR: 

När du väljer en trafikskola som är ansluten till STR väljer du ett utbildningsföretag som har en av trafikbranschens största och mest gedigna aktörer bakom sig.

STR har sedan 1939 arbetat för att svenskar ska kunna få trafikutbildningar med kvalitet och effektivitet.

STR arbetar med att utveckla trafikutbildningar och har skapat ett helhetsgrepp som innefattar utbildningsmaterial, pedagogik och metodik.

Du som elev får all den kunskap du behöver för att både klara av körkortet och bli en trafiksäker förare. 

När du väljer en STR-ansluten kan du också känna dig trygg i att du valt en trafikskola med stabil ekonomi.

STR har utvecklat läromedel för trafikutbildning i decennier. Det gör att du som elev hos en STR-ansluten trafikskola får läroböcker och pedagogiska verktyg som ger resultat.

När du tar körlektioner med en STR-trafiklärare så kan du vara säker på att han eller hon löpande har möjlighet att delta i kurser, seminarier och webbutbildningar för att bli ännu bättre på sitt yrke. 

Ge dig själv de allra bästa förutsättningarna när du tar körkort. Välj en STR-ansluten trafikskola och landets bäst utbildade trafiklärare. Här hittar du alla STR-anslutna trafikskolor!