Vägmärkeskollen

Testa dig själv på vägmärken i vår webbapp – helt gratis!

Vägmärkeskollen är en webbapp som du lätt kan spara ner till din mobil helt utan kostnad. I den kan du testa dina kunskaper och se hur bra du egentligen är på vägmärken och vad du behöver plugga mer på.

Skaffa Vägmärkeskollen och testa dig på vägmärken

Oavsett vilket körkort du ska ta så är kunskapen om vad alla vägmärken och vägmarkeringar betyder enormt viktig. Och det finns många att lära sig! Med hjälp av webbappen Vägmärkeskollen från STR kan du lätt testa dig själv för att se hur långt du har kommit mot målet att lära dig dem alla.

Vägmärkeskollen fungerar allra bäst på din mobil och allt du behöver göra är att gå till vagmarken.nu och spara ner sidan till hemskärmen. Sedan är det bara att sätta igång med testerna. I appen finns cirka 500 frågor sorterade i två olika typer. Det finns frågor om vad olika vägmärken betyder och frågor där du får välja vilket påstående som passar bäst på ett visst vägmärke.


Vad kan jag hitta i Vägmärkeskollen?

Förutom vägmärken omfattar Vägmärkeskollen vägmarkeringar, tilläggstavlor, vägmärkeskombinationer, tecken från polis och vakt, trafiksignaler, signaler vid järnväg samt övrig utrustning för anvisning i trafiken. För att få ut det mesta av webbappen är det bra om du redan innan har pluggat mycket av teorin från exempelvis Körkortsboken. Vägmärkeskollen är ett verktyg för att testa dina kunskaper.

 

Scanna koden och hoppa rakt in i testet!