Korkortsboken_Ikon_Rounded_1024x1024px

Körkortsboken gratis i 6 månader!

Hej körkortstagare! Gör din körkortsresa till en upplevelse med nya appen Körkortsboken. Du som använder Körkort nu med Elevcentralen i dag kan prova den nya appen i 6 månader helt gratis och spara in nästan 1 200 kronor.

Eftersom du redan i dag har Körkort nu med Elevcentralen är allting förberett för att du ska kunna testa Körkortsboken gratis i 6 månader. Allting du behöver göra är följande: klicka på knappen nedan, skapa ett nytt konto (kom ihåg att använda samma e-postadress som du använder för Körkort nu med Elevcentralen) och kör i gång.

Plugga på dina villkor!

Plugga när du vill, vart du vill och som du vill! Du kan välja helt själv hur du vill plugga – genom att läsa, öva eller svara på frågor.

 

Varierat innehåll!

Vi har 100-tals interaktiva övningar och filmer och varvar fakta och teori med bilder, filmer och illustrationer för att du enkelt ska se och förstå körkortsteorin.

 

Följ din framfart och ha koll!

Inne i Körkortsboken kan du smidigt följa dina kliv i resan mot körkortet under fliken “Framsteg”. Och för varje teoriavsnitt i Körkortsboken kan du svara på frågor kopplade till just det avsnittet. Du får direkt respons på dina svar och får en översikt över besvarade frågor samt om du har svarat rätt eller fel.

Den officiella appen från STR

Granskat av trafiklärare

Allt du behöver för att klara teoriprovet

Klara provet-garanti – klarar du inte teoriprovet förlänger vi din period kostnadsfritt i 2 månader

Plugga som du vill - läs, öva eller svara!

1 000-tals frågor för bil, lastbil, mc och moped

Varierat innehåll - filmer, illustrationer, texter och bilder

Hela din körkortsutbildning – allt på en plats! (Moped, MC, Bil, BE, Lastbil, Buss)

Teorimaterialet för personbil (B-körkort) finns på både svenska och engelska

Hänger teorin, och var jag befinner mig, med in i Körkortsboken?

Nej, inne i Körkortsboken börjar du från start och din data från Körkort nu med Elevcentralen flyttas inte över. Men även om du kliver in i Körkortsboken kan du fortfarande logga in i Körkort nu med Elevcentralen och ta del av all teori som du gjort i den appen.

När börjar tiden för de sex månader att ticka?

De sex gratismånaderna gäller från det datum som din trafikutbildare har gått över till ett nytt affärssystem som heter Optima. Fråga din utbildare om vilket datum de gick över, så vet du hur länge de sex månaderna gäller!

Kan jag inte fortsätta med Körkort nu med Elevcentralen?

Jo, det kan du! Även om vi kommer att avveckla Körkort nu med Elevcentralen längre fram under året kan du fortfarande köra vidare i 6 månader. Dessa månader kostar ingenting heller. Även här räknas tiden från det att din trafikskola har klivit över till det nya systemet Optima.

"Med nya Körkortsboken gör du din körkortsresa till en riktig upplevelse"

Varför borde jag testa Körkortsboken?

Låter det jobbigt att hoppa från en app till en annan? Vi är så klart jätteglada över att du uppskattar Körkort nu med Elevcentralen och att det kanske känns tryggast att fortsätta. Men Körkort nu med Elevcentralen kommer att avvecklas senare under året, så det är en god idé att hoppa över till den nya appen redan nu. Med nya Körkortsboken gör du din körkortresa till en riktig upplevelse - och du kan genomföra din teori på just det sätt som passar dig bäst beroende på om du föredrar att läsa, öva eller svara. Som du vill, när du vill! Du får en överblick på hur långt i utbildningen du kommit och appen ger dig återkoppling på övningarna som du svarat på med förklaringar och förtydliganden.