Ge bort körkortsteori

Köp ett presentkort i Körkortsboken

Vet du någon som snart ska ta körkort? Då är ett presentkort på körkortsteori perfekt för dig. Du väljer vilken behörighet och hur länge den ska vara giltigt.

Presentkort 

Känner du någon som är sugen på att ta ett MC-kort? Eller någon som fyller 18 år och nu äntligen får ta körkort för personbil?

Då passar våra presentkort på körkortsteori helt perfekt. Det är en uppskattad present till den som ska ta körkort och du vet att du ger bort en riktigt bra present.

Vi på STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund) har jobbat med förarutbildning sedan 1939 och idag representerar vi cirka 80 procent av landets trafikskolor. För oss är alltså din körkortstutbildning det viktigaste som finns.

Våra presentkort är enkla att köpa och du väljer själv vilken behörighet och period du vill köpa presentkortet på.

Presentkorten finns på;

  • behörigheterna MC, moped, personbil och personbil med släp
  • i längderna 1 mån, 3 mån, 6 mån och 12 mån

Vanliga frågor om presentkort

Vårt presentkort passar perfekt till alla som ska ta MC, moped, personbil eller personbil med släp-körkort.

Det passar till den som vill plugga körkortsteorin och förbereda sig inför Trafikverkets teoriprov genom att läsa, öva och svara på frågor.

MC (A), Moped (AM), Personbil (B) och Personbil med släp (BE)

De finns att köpa i perioderna 1, 3, 6 eller 12 månader beroende på hur lång tid du vill ge bort. Det är inget abonnemang så inget förlängs automatisk efter periodens slut och du behöver inte säga upp något.

Vår rekommendation är att man köper minst 3 månader, då det är vad som vanligtvis brukar behövas som minimum för att kunna körkortsteorin.

Det köper du här!

Där väljer du vilken behörighet samt längd som du vill att det ska gälla på. 

Ett mejl skickas efter köp till den mejladess och/eller telefonnummer som du angett, med en värdekod som sedan löses in i appen Körkortsboken. 

Du väljer mellan at betala direkt, dela upp eller betala senare med Riverty. 

Mottagaren får tillgång till appen Körkortsboken i 1, 3, 6 eller 12 månader i den behörighet du valt (beroende på vilket presentkort du väljer). I appen kan hen studera sin körkortsteori genom att läsa, öva eller svara på frågor. Hen kan obegränsat göra tester för att ta tempen på sin kunskap, få rekommendationer på vad hen behöver studera mer på och all teori som hen kan tänkas behöva för att klara Trafikverkets teoriprov. Skulle hen inte klara teoriprovet så erbjuder vi en klara-provet-garanti.

Läs mer om det! 

Ja, appen Körkortsboken innehåller allt du behöver kunna för att klara det riktiga teoriprovet.

Presentkortet/värdekoden är giltigt i ett år från inköpsdatum. Presentkortet kan användas när som helst inom denna tidsperiod och det är först när presentkortet används som perioden aktiveras. Värdekoden går endast att använda en gång.

Ja, ett oanvänt presentkort kan returneras. Vid en retur betalas pengarna tillbaka till köparen.

Ett använt presentkort går inte att returnera.

Nej, mottagaren kan inte byta presentkortet mot pengar.

Mottagaren använder sitt presentkort genom att:

  1. Ladda ner Körkortsbokens app i App Store eller Google Play. 
  2. Gå in i appen och skapa ett konto till den som ska utnyttja körkortsteorin. 
  3. Skriv in koden du fått på mejl/sms i rutan "Värdekod".
  4. Du får nu tillgång till din körkortsteori för den behörighet samt period som koden gällde.  

Presentkortet/värdekoden skickas direkt till din e-post och/eller via sms. Presentkortet innehåller en värdekod och tydliga instruktioner för hur mottagaren ska göra för att lösa in koden i Körkortsboken.

Ladda ner Körkortsboken och testa den gratis i 48 h!