Anderssons Trafikskola AB

  • Kungsgatan 41, 753 21 UPPSALA

  • Kungsgatan 41, 753 21 UPPSALA

  • 556743-6968

Utbildningar och tjänster

A – låg motorcykel
A – motorcykel klass A
A1 – motorcykel klass 1
A2 – motorcykel klass 2
B – personbil
B – personbil utökad
BE – tungt släp
Företagsmedlem
Introduktionsutbildning
Riskutbildning del 1A
Riskutbildning del 1B
Riskutbildning del 2A
Riskutbildning del 2B
Språk – Engelska
Taxiförarlegitimation
YKB Fortbildning lastbil

Om oss

Anderssons Trafikskola är Uppsalas äldsta trafikskola och har funnits sedan 1948. Vi är ett glatt gäng som utbildar på personbil & MC.
Hos oss finns möjligheten att boka tid för enskild teori, det innebär att du sitter ensam med en trafiklärare och lär dig teori på ett sätt som fungerar för dig. Det är viktigt att du som studerar berättar för din trafiklärare hur du lättast lär dig och vad du tycker är svårt och behöver extra hjälp med. För bokning av lektion med enskild teori behöver du kontakta trafikskolan via e-post eller telefon.
Vi hjälper även till med ansökan om anpassat kunskapsprov mot en kostnad, för aktuella priser se vår hemsida www.gelinderstrafikskola.se Med anpassat kunskapsprov menas att man kan få längre tid på sig, göra ett muntligt prov, längre tid med tolk, muntligt prov med tolk.
Om du har någon form av NPF (ADHD, ADD, Autismspektrumtillstånd (AST), Tourettes sydrom, Språkstörning, Dyslexi eller något annat), så erbjuder vi 15 min kostnadsfri rådgivning, för bokning av sådan tid behöver du kontakta trafikskolan via e-post eller telefon.

Välkommen

school_logo_419601
korkortsbehorighet_2022-1
korkortsbehorighet_2022-1